Gestió de Comerços i compte propi

Serveis de gestió i assessorament comptable, fiscal, administrativa i laboral per comerços i compte propi

Consultoria i assessorament per comerços i compte propi a andorra

Prestem assessorament integral a comerços i treballadors per compte propi. Oferim suport en la gestió comptable, fiscal, administrativa i laboral per maximitzar els resultats al teu negoci.

Comptabilitat i fiscalitat

Mentre tu et concentres en el teu negoci i el fas créixer, nosaltres fem la resta.

Assessorament integral

Posem la nostra experiència i coneixements a la teva disposició perquè puguis assegurar el desenvolupament de la teva activitat.

Gestió Laboral

Duem a terme la gestió integral laboral del personal del teu comerç o projecte que estigui al teu càrrec.

Tràmits i gestió administrativa

Realitzem totes les gestions necessàries en la tramitació d'altes, baixes i tràmits en general davant dels Comuns i Govern.

comerços i compte propi

Suma't a la gestió intel·ligent

per què confiar en la nostra assessoria quan ets un comerç o treballador per compte propi

Optimitza el teu temps

Si ets autònom o emprenedor, el més probable és que el teu temps sigui limitat. Per això és important que puguis centrar els teus coneixements i esforços en el desenvolupament del teu negoci mentre nosaltres ens encarreguem de la resta.

Estalvi de costos

Si tu mateix/a portes la comptabilitat, els impostos i la gestió general de la teva empresa, això representa un gran cost en termes d'hores. Per tant, la millor opció és invertir en una consultoria de confiança per estalviar en el cost d'oportunitat.

Aconseguir la tranquil·litat

I, sobretot, la seguretat. Si hi ha una cosa en la qual podem estar d'acord és que les declaracions i els tràmits fiscals són complexos i tediosos i mai se sap si s'està fent bé. Deixar-los en mans d'assessors professionals és sinònim de "tot anirà bé".

Soci de proximitat

Com a empresa local de consultoria i assessorament, oferim un servei pròxim i receptiu als emprenedors i autònoms, perquè mai se sentin perduts en la seva aventura en el món empresarial.

Preparació i presentació d'informes fiscals per comerços i compte propi a Andorra

Realitzem els tràmits necessàris per assegurar el bon funcionamet dels comerços i treballadors per compte propi d’Andorra, així com les declaracions de l’IGI i la declaració de la renda anual (IRPF).

Inverteix en el que realment importa

En el teu negoci, en tu