Gestió Empreses

Serveis de gestió i assessorament laboral, comptable i fiscal per a petites i mitjanes empreses

Consultoria i assessoria per a petites i mitjanes empreses a andorra

Ens especialitzem a oferir un servei empresarial integral, focalitzant-lo a contribuir al fet que el teu negoci aconsegueixi els millors resultats possibles. Externalitzant algunes tasques no essencials, com la gestió laboral, comptable i fiscal, podràs centrar-te en el teu «business core», dirigint així els teus esforços a aconseguir el rendiment òptim de la teva empresa.

Comptabilitat

Gestionem i organitzem les tasques economicofinanceres de la teva empresa, oferint un control total dels teus moviments comptables.

Fiscalitat

T'assessorem i ens encarreguem de planificar i presentar les declaracions d'impostos que requereixi la teva activitat empresarial, així com els requeriments que puguin sorgir.

Gestió Laboral

Duem a terme la gestió integral laboral del personal de la teva empresa.

Constitució i liquidació

Som competents en assessorar i a realitzar totes les gestions per a constituir o liquidar qualsevol model de societat mercantil.

Tràmits i gestió administrativa

Estem especialitzats en la tramitació i la gestió administrativa de tota classe de documents.

Assessorament Integral

La decisió de delegar en els nostres especialistes l'assessorament integral, et permetran triar l'estratègia més convenient en l'organització de la teva empresa.

gestió empreses

Suma't a la gestió intel·ligent

Per què triar-nos com els teus assessors laborals, comptables i fiscals per empreses a andorra

Centra't en el teu negoci

Moltes d'aquestes tasques són periòdiques, per la qual cosa és innecessari invertir temps i incrementar costos que poden dirigir-se a la producció i l'organització de l'empresa.

Estalvia en costos

Mantenir personal especialitzat o un departament per a tasques de gestió o tributàries suposa un cost molt elevat. Per això moltes empreses aposten per externalitzar-lo, reduint així un gran cost.

Experiència i professionalitat

Garantim sempre el desenvolupament eficient de les activitats, oferint el personal més qualificat per a dur a terme les responsabilitats adquirides.

Servei 24/7

Els nostres canals digitals de suport als nostres clients estan oberts les 24 hores. Perquè les emergències no sols sorgeixen en horaris laborals.

Servei integral a mida

Estudiem, analitzem i atenem cadascuna de les necessitats dels nostres clients, personalitzant cada solució i acompanyant a les empreses en el seu creixement.

Preparació i presentació d'impostos per a petites i mitjanes empreses

Realitzem els tràmits necessàris per assegurar la teva tranquil·litat, com les declaracions de l’IRPF i l’IRNR.

Inverteix en el que realment importa

En el teu negoci, en tu