POLÍTICA DE COOKIES


Algunes pàgines no permeten o bloquegen l’accés del navegant a la pàgina si aquest no accepta les galetes. Si no volen utilitzar aquesta opció, aquest primer avís ha de ser visible, ocupar una part considerable de la pàgina perquè si l’usuari continua navegant sense fer clic en el botó Accepto o Accepto totes les galetes, pugui interpretar-se com una acció positiva i inequívoca a través de la qual el navegant brinda el seu consentiment al tractament d’aquestes. Tanmateix, això només serà vàlid sempre que atengui la nostra recomanació i configuri la política de la següent manera.]

CAPA 1: AVISO GALETES I PANELL DE CONFIGURACIÓ

Amb quines finalitats s’utilitza la seva informació i qui la utilitzen?


Aquest Lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a elaborar informació estadística, analitzar els seus hàbits de navegació, la qual cosa ens permet personalitzar el contingut que oferim i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències. A més, compartim la informació amb els nostres col·laboradors de xarxes socials, publicitat i anàlisi web, els qui podran utilitzar la informació recopilada i combinar-la amb una altra informació que els hagi proporcionat.
Aquesta pàgina web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, la web pot contenir enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a aquesta que l’usuari podrà decidir acceptar o no quan accedeixi a ells.

Informació addicional: Per a obtenir informació addicional sobre l’ús de les galetes i gestionar-les, accedeixi a la nostra Política de Galetes (a la cantonada inferior dreta de la web).

CAPA 2: POLÍTICA EXTENSA

L’objectiu d’aquesta política és informar els interessats sobre les galetes que empra aquesta pàgina web.

       1.US DE GALETES. QUÈ SÓN LES GALETES?

Les galetes són fitxers que es descarreguen en el seu Ordinador, Telèfon intel·ligent o Tauleta en accedir a determinades pàgines web. La utilització de galetes, ofereix nombrosos avantatges en la prestació de serveis de la Societat de la Informació, ja que, entre altres: (a) facilita la navegació de l’usuari en el Lloc web; (b) facilita a l’usuari l’accés als diferents serveis que ofereix el Lloc web; (c) evita a l’usuari tornar a configurar característiques generals predefinides cada vegada que accedeix al Lloc web; (d) afavoreix la millora del funcionament i dels serveis prestats a través del Lloc web, després de la corresponent anàlisi de la informació obtinguda a través de les galetes instal·lades; (e) permeten a un Lloc web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per a reconèixer a l’usuari.

La majoria dels navegadors accepten com a estàndard a les galetes i, amb independència d’aquestes, permeten o impedeixen en els ajustos de seguretat les galetes temporals o memoritzades.

Tingues en compte que per a poder utilitzar i comptar amb una millor experiència de navegació, és necessari que tinguis habilitades les galetes, especialment aquelles de caràcter tècnic que resulten necessàries perquè pugui identificar-te com a usuari registrat cada vegada que accedeixis a la present web.

En cas de no voler rebre galetes, si us plau, configuri el seu navegador d’internet, perquè les esborri del disc dur del seu ordinador, les bloquegi o li avisi en el seu cas d’instal·lació d’aquestes.

2. QUINS TIPUS DE GALETES UTILITZA AQUESTA PÀGINA WEB?

Galetes utilitzades en aquest lloc web.

Procedim a detallar l’ús de les galetes que aquesta pàgina web empra, amb la finalitat de proporcionar-li la màxima informació possible:

Galetes de navegació:

Aquestes Galetes recullen informació sobre l’ús que les visites fan de la web. La informació es guarda durant la sessió, però la mateixa és genèrica i anònima, no es recull informació que identifiqui als visitants.
En visitar la nostra pàgina web, accepta la instal·lació d’aquestes Galetes en el seu dispositiu.

Galetes Analítiques:

Google Analytics és una eina gratuïta d’anàlisi web de Google que permet als propietaris de llocs web conèixer com interactuen els usuaris amb el seu lloc web. Així mateix, habilita Galetes en el domini del lloc en el qual es troba i utilitza un conjunt de Galetes per a recopilar informació de manera anònima i elaborar informes de tendències de llocs web sense identificar a usuaris individuals.
Aquestes galetes serveixen per a analitzar l’experiència de navegació de l’usuari, i permetre’ns millorar la nostra Web per a adaptar-nos a les seves necessitats. Normalment romanen un temps en el navegador d’usuari, fins que s’esborrin les galetes del navegador o passi el temps definit per a la seva eliminació.

3. CONSENTIMENT

En relació amb la utilització de galetes d’aquest lloc web, l’usuari autoritza i consent el seu ús de la següent forma:

Quan l’usuari accedeix a qualsevol pàgina de la web, veurà un avís on s’indica que la pàgina web d’utilitza galetes, podent l’usuari acceptar o rebutjar l’ús de les mateixes a través de la configuració del seu navegador. En fer clic a acceptar, vostè accepta l’ús de les nostres galetes i en el seu cas les dels tercers. El panell de configuració/privacitat li permet la possibilitat d’acceptar-les per tipologia.

4. TERMINIS O CRITERIS DE CONSERVACIÓ DE LES DADES.

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb les finalitats per als quals van ser recopilats inicialment.
Una vegada que les dades deixin de ser necessaris per al tractament en qüestió, aquests es mantindran degudament bloquejats per a, si escau, posar-los a la disposició de les Administracions i Organismes Públiques competents, Jutges i Tribunals o el Ministeri Fiscal, durant el termini de prescripció de les accions que poguessin derivar-se de la relació mantinguda amb el client i/o els terminis de conservació prevists legalment.

5. COM BLOQUEJAR REVOCAR O ELIMINAR LES GALETES INSTAL·LADES

Pot vostè permetre, bloquejar, revocar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador. Pot trobar informació sobre com fer-ho, en relació amb els navegadors més comuns en els links que s’inclouen a continuació:


Explorer: https://support.microsoft.com/es-es/kb/278835

Microsoft Edge: https://privacy.microsoft.com/es-es/windows-10-microsoft-edge-and-privacy
Chrome:https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=genie.platform%3DDesktop&hl=*esttp://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647

Firefox: http://support.mozilla.org/es/kb/borrar%20galetes

Safari: http://support.apple.com/kb/ph5042.

Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#galetes

L’informem, no obstant això, de la possibilitat que la desactivació d’alguna cookie impedeixi o dificulti la navegació o la prestació dels serveis oferts en la pàgina web.
Per a poder revocar les galetes inicialment acceptades, ha de fer clic en el botó: “revocar galetes”.

6. DESTINATARIS DE LA INFORMACIÓ

Tindran accés a la informació obtinguda a través de les galetes del lloc web les empreses col·laboradores detallades en el Panell de Configuració, on podràs així mateix consultar les finalitats amb les quals la utilitzen i les seves respectives polítiques de privacitat.
Així mateix, t’informem que alguns dels nostres proveïdors, així com empreses col·laboradores poden realitzar transferències a tercers països. Pots informar-te de les transferències a tercers països que, si escau, duen a terme en les seves corresponents polítiques de privacitat, accessibles a través dels enllaços facilitats en el Panell de Configuració.

7. MODIFICACIONS/ ACTUALITZACIÓ

La present política de galetes pot veure’s modificada/actualitzada en funció de les exigències legals establertes o amb la finalitat d’adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l’ Agència Andorrana de Protecció de Dades o canvis en el nostre lloc web.

Per aquesta raó, aconsellem als usuaris que visitin periòdicament la nostra política de galetes.

Si té dubtes sobre aquesta política de galetes, pot contactar amb través del següent correu electrònic: data.protection@igmasa.com


Pot acudir a la Política de Privacitat per a obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades personals mitjançant l’ús de galetes.


Última revisió: 31 de gener de 2022