Nosaltres

Igmasa Andorra

Una empresa andorrana dedicada a empreses andorranes

La nostra finalitat és ajudar les empreses i emprenedors a desenvolupar i fer créixer els seus models de negoci, tant a nivell nacional com internacional, mitjançant l’externalització dels serveis no essencials i l’assessorament integral.

El nostre objectiu, aconseguir el teu èxit

Més que un simple compromís

Missió

La nostra missió principal és proveir al client els serveis de gestió que requereix per a portar al dia les seves obligacions tant de la seva empresa com de la relació amb les autoritats públiques.

Valors

Secundant-se en els nostres professionals amb una àmplia experiència en l'assessorament, l'empresari pot enfocar-se en els seus negocis, mentre nosaltres ens encarreguem de la gestió integral de la seva empresa.

Visió

El nostre repte és la implementació de noves formes de treball, molt més concorde al segle que vivim, on el capital humà i la tecnologia són pilars fonamentals en l'organització per a complir la nostra missió, oferint un servei totalment personalitzat.

Compromís

Ens comprometem amb cadascun dels nostres clients i els seus projectes, acompanyant-los de manera integral en la seva aventura en el món dels negocis d'una forma exclusiva.

Algunes dades que reflecteixen el nostre treball

Per què cada vegada més clients confien en nosaltres.

0 +
Anys d'experiència
0 +
Treballadors
0 %
Casos d'èxit
0 +
clients assessorats

Tenim plena confiança en el nostre equip. També pots confiar en ells.

"Emprendre és una de les majors aventures que existeixen, per això animo als meus clients que gaudeixin de cada èxit i aprenguin de cada fracàs".
Carolina Luque
Directora i sòcia
"La millor part de la meva feina és la d'iniciar projectes conjuntament amb els nostres clients, veure com a poc a poc es construeixen, com evolucionen, com comparteixen les seves il·lusions i, sobretot, com assoleixen els seus objectius".
Xus Muñoz
Gestora
"Des que vaig començar a treballar a Igmasa, sempre he sentit que els meus coneixements i la meva professionalitat han contribuït al desenvolupament del nostre negoci i a la satisfacció dels nostres clients".
Agostina Bernardini
Gestora

Inverteix en el que realment importa

En el teu negoci, en tu