Invertir a Andorra

Serveis d'inversió estrangera a Andorra

t'ajudem a invertir a andorra

Si t’estàs plantejant obrir un establiment o invertir en un negoci, Andorra és un dels millors països on fer-ho. T’ajudem en el teu procès d’inversió estrangera a Andorra, tant en temes de residència com en obrir un negoci al Principat andorrà.

Tràmits i gestió administrativa per a no Residents

T'ajudem a fer els tràmits necessaris davant el Govern i als Comuns, complimentant i aportant la documentació necessària.

Assessorament integral per venir a residir a Andorra

T'aconsellem per realitzar la inscripció d'alta per venir a viure a Andorra. Amb nosaltres t'estalvies temps i mals de caps.

Assistència per residència

T'ajudem a analitzar i implementar la millor alternativa per venir a residir a Andorra en base a les opcions legalment establertes.

inversió estrangera andorra

Avantatges d'invertir a Andorra

Per què invertir a andorra?

qualitat de vida andorra

Alta qualitat de vida

Andorra presenta un dels sistemes sanitaris millor valorats del món, amb un baix índex de criminanlitat, per tant un dels països més segurs del món.

Marc fiscal competitiu andorra

Marc fiscal competitiu

Els impostos d'Andorra són dels més baixos d'Europa: Impost de societats és d'un 10%, l'IRPF un 10% (com a màxim), l'Impost sobre la renda dels no residents fiscals (IRNR) un 10% i l'Impost general indirecte (IGI) un 4.5%.

Convenis per evitar la doble imposició andorra

Convenis per evitar la doble imposició

Actualment Andorra compta amb convenis amb 8 països per evitar la doble imposició: Emirats Àrabs, Espanya, França, Liechtenstein, Malta, Portugal i Xipre.

creixement tecnologic andorra

Creixement tecnològic

Andorra atreu talent del sector digital, En aquest últim any, molts professionals del món digital han decidit traslladar o crear les seves empreses a Andorra.

electricitat i wifi andorra

Electricitat i Wifi

El preu de l'electricitat és el segon més econòmic d'Europa i el 94,5% dels habitatges tenen connexió a Internet a través de fibra òptica de més de 300Mbps.

Sistema financer andorra

Sistema financer

Les reformes econòmiques estan orientades a atreure inversions estrangeres i empreses que desitgen instal·lar-se al pais andorrà. Andorra és un territori molt obert als capitals estrangers i a la propietat.

Com invertir a Andorra?

Existeixen diversos mètodes d’invertir a Andorra, els quals poden arribar a ser una mica complexes. Per això és recomanable que si busques fer una inversió a Andorra comptis amb el recolzament i assessorament d’un equip de professionals del país.

invertir a andorra

T'ajudem a invertir a andorra

Som els teus assessors de confiança