L'agència tributària andorrana está reclamant la regularització a ciutadans que haurien d’haver declarat IRPF el 2018 i el 2019 | Igmasa Andorra Skip to content

L’agència tributària andorrana está reclamant la regularització a ciutadans que haurien d’haver declarat IRPF el 2018 i el 2019

Govern está reclamant la regularització a ciutadans que haurien d’haver declarat IRPF el 2018 i el 2019

Govern d'Andorra vol regularitzar els deutors de l'IRPF del 2018 i 2019

L’Agència Tributària d’Andorra ha enviat més de dues mil cartes a ciutadans, que no van fer la declaració de l‘impost de la renda sobre persones físiques (IRPF) els anys 2018 i 2019.

A causa que, al voltant dels primers anys en què va entrar en vigor l’impost, l’administració no va dur a terme les reclamacions com calia, així que molts pagaments que ja s’haurien d’haver fet han acabat prescrivint. Tot i això, es coneix que, des del 2015, han prescrit nombrosos casos de persones que haurien d’haver fet la declaració.

Per això, el departament de tributs ha decidit agilitzar aquest tràmit per evitar que es venci el deute que alguns obligats tributaris podrien haver tingut, en el cas de fer la declaració com corresponia.

Mentrestant, hi ha moltes persones que confessen que creien que l’impost no estava en vigor, o que no tributaven prou per declarar. Ara bé, aquells ciutadans que hagin de pagar en relació amb l’impost, ho hauran de fer acompanyat d’un recàrrec.

Si aquesta mesura t’afecta i necessites ajuda per a regularitzar la teva declaració de la renda, pots comptar amb els nostres serveis de gestió per persones físiques.

Et contactem?

Resolem qualsevol dubte que tinguis respecte als nostres serveis àgilment.

Obrir Xat
1
💬 Contacta'ns sense compromís!
Igmasa Andorra
Hola👋 Podem ajudar-te?